Sprekers

Daniëlle Edelenbosch
Daniëlle Edelenbosch is sinds 2007 als advocaat verbonden aan Hoens & Souren en Keereweer Advocaten. Zij heeft niet alleen ruime ervaring in het optreden voor werkgevers, maar ook voor werknemers. Beide kunnen voor een flexibele, betrokken en praktische aanpak bij haar terecht.
U kunt bij Daniëlle ook terecht voor het schrijven van een effectief contract. Dat is zeer waardevol omdat u hiermee geschillen en misverstanden kunt voorkomen. Het beoordelen van contracten, en algemene voorwaarden behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast de universitaire opleiding Burgerlijk Recht aan de Universiteit Leiden die zij in 2007 heeft afgerond, heeft Daniëlle haar deskundigheid in 2012 uitgebreid door het behalen van de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie.
Daniëlle is enthousiast over haar vak, staat graag in de rechtszaal uw zaak te bepleiten. Het podium is voor haar bekend terrein door het geven van presentaties.

Naast deze werkzaamheden is Daniëlle Edelenbosch lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.
Hilde van Uffelen
Als arbeidsrechtspecialist heeft Hilde ruime ervaring in het bijstaan van zowel werkgevers als werknemers. Hierdoor heeft zij inzicht in hoe uw wederpartij denkt. Met haar deskundige, betrokken en praktische aanpak, zorgt zij ervoor dat uw arbeidsconflicten snel en effectief worden opgelost of, nog beter, worden voorkomen.

Naast een uitstekende juridische kennis, houdt Hilde ook altijd oog voor de praktische kant van de zaak. Daarnaast is Hilde regelmatig betrokken in de overnamepraktijk, waarin zij onder meer adviseert over de personele gevolgen van bedrijfsovernames, de risico’s inventariseert op werknemersgebied en diverse contracten opstelt, zoals de managementovereenkomsten met bestuurders.

Hilde studeerde in 2009 af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in het Nederlands recht, master Privaatrecht. In 2013 rondde zij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie succesvol af, waardoor zij haar specialisme heeft uitgebreid.

Hilde’s aanpak is betrokken en praktisch. Deskundig advies op maat en snel schakelen, zijn kenmerkend voor haar werkwijze.

Ook geeft Hilde regelmatig lezingen en workshops op het gebied van arbeidsrecht, zoals ‘Praktische tips hoe om te gaan met een zieke werknemer’, ‘Actualiteiten arbeidsrecht’, ‘Tips en trics ontslagrecht’ en ‘Masterclass uw werknemer functioneert niet’.