Sprekers

Hilde van Uffelen
Als arbeidsrechtspecialist heeft Hilde ruime ervaring in het bijstaan van zowel werkgevers als werknemers. Hierdoor heeft zij inzicht in hoe uw wederpartij denkt. Met haar deskundige, betrokken en praktische aanpak, zorgt zij ervoor dat uw arbeidsconflicten snel en effectief worden opgelost of, nog beter, worden voorkomen.

Naast een uitstekende juridische kennis, houdt Hilde ook altijd oog voor de praktische kant van de zaak. Daarnaast is Hilde regelmatig betrokken in de overnamepraktijk, waarin zij onder meer adviseert over de personele gevolgen van bedrijfsovernames, de risico’s inventariseert op werknemersgebied en diverse contracten opstelt, zoals de managementovereenkomsten met bestuurders.

Hilde studeerde in 2009 af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in het Nederlands recht, master Privaatrecht. In 2013 rondde zij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie succesvol af, waardoor zij haar specialisme heeft uitgebreid.

Hilde’s aanpak is betrokken en praktisch. Deskundig advies op maat en snel schakelen, zijn kenmerkend voor haar werkwijze.

Ook geeft Hilde regelmatig lezingen en workshops op het gebied van arbeidsrecht, zoals ‘Praktische tips hoe om te gaan met een zieke werknemer’, ‘Actualiteiten arbeidsrecht’, ‘Tips en trics ontslagrecht’ en ‘Masterclass uw werknemer functioneert niet’.